Presentation

Totalt så består Heavenly Ink Tattoo av 2 tatuerare på heltid och 1 är administrativt ansvarig. Till vårt team har vi även 1 tatuerare på halvtid. Tillsammans bildar vi ett starkt team som har samarbete som ledord.

Bakom verksamheten står Jens och Zandra. Vi har sedan 2002, tillsammans skapat och byggt upp Heavenly Ink Tattoo, en miljö där vi hoppas att du som kund ska trivas. Visionen med Heavenly Ink Tattoo är att alltid sätta kunden i första rummet.

Vi är en studio som kan erbjuda alla de olika tatueringsstilarna och försöker vara i ständig kreativ utveckling. Vi anser att utbildning är viktigt och att alla på studion är utbildade i bas-och arbetaplatshygien.

Vi är anslutna till SRT, Sveriges Registrerade Tatuerare, och följer deras riktlinjer och rekommendationer. Självklart är vi besiktigade av Miljö-och Hälsa!

Medarbetare

Jens är grundare av Heavenly Ink Tattoo och har tatuerat sedan 1997, han är även aktiv i SRT samt föreläsare på Tattoo and Piercing Education Scandinavia. Du kan följa honom på Instagram: @jensatheavenlyink

Jonathan började januari 2017 som lärling hos Jens och visade på en gång upp stor talang. Han har tidigare varit professionell snowboardåkare men gav upp den karriären och det är vi glada för . Jonathan är nu fullt utbildad och klar som tatuerare och har en förkärlek till fine line tattoos. Följ honom gärna på Instagram: @jonathanreiftattoos

Mio har tatuerat på deltid hos oss ända sedan 2005 och älskar ornamental och tribal tatueringar! Bara maila oss på info@heavenlyink.se om du vill gå till Mio.

Gunnar är tatuerare och konstnär och har varit aktiv i mer än 20 år samt arbetat i hela Sverige och mycket utomlands. Han brukar komma till oss lite då och då. Ni kan se hans jobb på: @gunnarfoley.tattoo samt hans konst på: @art_of_gunnarfoley

Zandra är delägare och VD av Heavenly Ink Tattoo samt administrativt ansvarig. På ett galant sätt tar hon hand om våra kunder, bokningar, shopen och ser till att alla vi som jobbar här får en grym backup!

Heavenly Ink Tattoo har äran att även få fina besök av olika tatuerare från världens alla hörn några gånger per år.
Har du en idé om ett motiv men kanske inte någon bild, boka gärna tid för en konsultation med någon av våra tatuerare.

VD och Studioägare som tillsammans med Jens driver Heavenly Ink Tattoo och Tattoo and Piercing Education. Det är Zandra som tar hand om alla företagsfrågor, marknadsföring och ekonomi samt utbildningsansvarig på Tattoo and Piercing Education. Utbildad projektledare som efter andra barnet blev inslängd i det som nu blev ett familjeföretag, något hon aldrig ångrat.

www.tattooeducation.se
www.ghettohill.com

Tatuerare sedan 1997 och studioägare av Heavenly Ink Tattoo sedan 2002. Traditionellt lärlingskap mellan 1997-1999 på Needle Art Tattoo i Stockholm, yrkesvägledande teori, konst och stilhistoria på Hantverksakademien, Hantverksföreningen Stockholm 4 terminer 1997-98.

Bakgrund som allround-tatuerare men sedan 10 år tillbaka specialiserad på framförallt realism i de flesta former. Gör framförallt mycket temaprojekt, gärna med film, musik eller skräck i grunden, men gör gärna tatueringar inom andra stilar som horror och japanskt.

Ideellt engagerad inom SRT, Sveriges Registrerade Tatuerare med styrelseuppdrag från 2008 och vald till ordförande 2009. Föreläsare och grundare av Tattoo and Piercing Education 2010 där vi utbildar utövare i bland annat arbetsplatshygien.

www.s-r-t.se
www.tattooeducation.se
Instagram
Facebook

Jonathan går ett traditionellt lärlingskap mellan 1917-2020 på Heavenly Ink Tattoo med Jens som mäster. Han är snart redo för att ta sitt gesällprov och är en fullt praktiserande och utbildad tatuerare. Han älskar traditionell tatueringskonst från 20-70-talet med rena fina linjer och motiv som cowboys, ormar, rosor, skepp och drakar som drar åt det realistiska hållet.

Bakgrund som snowboardåkare som älskade teckning och som nu mynnat ut i ett heltidsyrke som tatuerare. Jonathan älskar det mesta som inte är nymodernt vare sig det är tatueringar, musik, mode eller inredning. Han gillar inte heller teknik och skulle ha passat in som handen i handsken på 60-talets New York!

Jonathan har gått hygienkurser, är medlem i SRT och innehar försäkring.

www.s-r-t.se

Instagram

Mio har tatuerat deltid på Heavenly Ink Tattoo ända sedan 2005 och kommer in på beställningsjobb såsom ornamentaliska mönster, samoa– och tribaltatueringar. Bara kontakta studion med dina idéer så hör dig till studion så vidarebefordrar vi dig till Mio!