Digitalt presentkort

Eftersom vi har en helt unik situation för vårt företag just nu så måste vi ta till unika metoder. Era köp är såklart helt avgörande för oss och vi tycker det är så tråkigt att vi inte kan möta våra kunder som vanligt. Men tillsammans kan vi kan se till att vi håller oss på banan!

För närvarande jobbar studion med stängda dörrar och därför så kan vi inte heller ge den servicen vi gärna vill stå till tjänst med. Därför vill vi gärna erbjuda er som sitter i karantän och de som skulle velat komma förbi men inte har möjligheten att istället köpa ett digital presentkort. Det digitala presentkortet kommer fungera precis som det vanliga, men köpet sker lite annorlunda mot tidigare.

Steg ett: Du gör en inbetalning via Swish till vår företags swish på valfritt belopp som ditt presentkort baseras på. Swisha till: 1230928234

Steg två: Du skickar ett mail med dina kontaktuppgifter till: presentkort@heavenlyink.se – Vi kollar då upp din betalning och tillbaka får du ett mail av oss med ett bifogat presentkort samt ett ID-nr för ditt presentkort. Viktigt att ditt namn och telefonnummer som du swishade från är inkluderade i mailet.

Steg tre: Skriv ut och ta med presentkortet (eller visa upp det digitala presentkort i t.ex. mobilen) när du bokar din tid eller kommer förbi på t.ex. drop in. Varje presentkort kan bara användas en gång, så hantera det som en värdehandling.

Inget svarsmail kommer förrän vi sett din Swish-inbetalning. Eftersom vi jobbar med begränsad administration så hoppas vi på överseende om svarsmailet kan komma att dröja ett par dagar efter att du skickat din betalning.

Skanna QR-koden direkt i Swish-appen: