Presentation

Totalt så består Heavenly Ink Tattoo av 3 tatuerare på heltid och 1 är administrativt ansvarig. Till vårt team har vi även 2 tatuerare på halvtid. Tillsammans bildar vi ett starkt team som har samarbete som ledord.

Bakom verksamheten står Jens och Zandra. Vi har sedan 2002, tillsammans skapat och byggt upp Heavenly Ink Tattoo, en miljö där vi hoppas att du som kund ska trivas. Visionen med Heavenly Ink Tattoo är att alltid sätta kunden i första rummet.

Vi är en studio som kan erbjuda alla de olika tatueringsstilarna och försöker vara i ständig kreativ utveckling. Vi anser att utbildning är viktigt och att alla på studion är utbildade i bas-och arbetaplatshygien.

Vi är anslutna till SRT, Sveriges Registrerade Tatuerare, och följer deras riktlinjer och rekommendationer. Självklart är vi besiktigade av Miljö-och Hälsa!

Medarbetare

Linnea startade här som lärling 2008. Sedan 2010 är hon fullt aktiv som tatuerare och är flitigt anlitad både för sina tatueringskunskaper men även som konstnär. Linnea är en extremt begåvad konstnär som förutom att tatuera både jobbar digitalt och med traditionella konstnärsmaterial. Sedan september 2019 jobbar Linnea halvtid på Heavenly Ink, då hon flyttat tillbaka till sin hemstad. Du kan följa henne på instagram: @tattoonaut

Jonathan Jonathan började januari 2017 som lärling hos Jens och visade på en gång upp stor talang. Han har tidigare varit professionell snowboardåkare men gav upp den karriären och det är vi glada för . Jonathan är nu fullt aktiv som tatuerare och har en förkärlek till fine line tattoos. Följ honom gärna på Instagram: @jonathanreiftattoos

Johan ”Tulle” Johan började i januari 2018 hos oss på Heavenly och har innan det varit på en studio i Stockholm samt tatuerat i Barcelona. Johan är grym på mönster men är öppen för alla typer av stilar! För att följa honom på Instagram: @tulletattoo

Mio har tatuerat på deltid hos oss ända sedan 2005 och älskar ornamental och tribal tatueringar! Bara maila oss på info@heavenlyink.se om du vill gå till Mio.

Jens är grundare av Heavenly Ink Tattoo och har tatuerat sedan 1997, han är även aktiv i SRT samt föreläsare på Tattoo and Piercing Education Scandinavia. Du kan följa honom på Instagram: @jensatheavenlyink

Zandra är delägare och VD av Heavenly Ink Tattoo samt administrativt ansvarig. På ett galant sätt tar hon hand om våra kunder, bokningar, shopen och ser till att alla vi som jobbar här får en grym backup!

Heavenly Ink Tattoo har äran att även få fina besök av olika tatuerare från världens alla hörn några gånger per år.
Har du en idé om ett motiv men kanske inte någon bild, boka gärna tid för en konsultation med någon av våra tatuerare.

VD och Studioägare som tillsammans med Jens driver Heavenly Ink Tattoo och Tattoo and Piercing Education. Det är Zandra som tar hand om alla företagsfrågor, marknadsföring och ekonomi samt utbildningsansvarig på Tattoo and Piercing Education. Utbildad projektledare som efter andra barnet blev inslängd i det som nu blev ett familjeföretag, något hon aldrig ångrat.

www.tattooeducation.se
www.ghettohill.com

Tatuerare sedan 1997 och studioägare av Heavenly Ink Tattoo sedan 2002. Traditionellt lärlingskap mellan 1997-1999 på Needle Art Tattoo i Stockholm, yrkesvägledande teori, konst och stilhistoria på Hantverksakademien, Hantverksföreningen Stockholm 4 terminer 1997-98.

Bakgrund som allround-tatuerare men sedan 10 år tillbaka specialiserad på framförallt realism i de flesta former. Gör framförallt mycket temaprojekt, gärna med film, musik eller skräck i grunden, men gör gärna tatueringar inom andra stilar som horror och japanskt.

Ideellt engagerad inom SRT, Sveriges Registrerade Tatuerare med styrelseuppdrag från 2008 och vald till ordförande 2009. Föreläsare och grundare av Tattoo and Piercing Education 2010 där vi utbildar utövare i bland annat arbetsplatshygien.

www.s-r-t.se
www.tattooeducation.se
Instagram
Facebook

Jonathan går ett traditionellt lärlingskap mellan 1917-1920 på Heavenly Ink Tattoo med Jens som mäster. Han är snart redo för att ta sitt gesällprov och är en fullt praktiserande tatuerare. Han älskar traditionell tatueringskonst från 20-70-talet med rena fina linjer och motiv som cowboys, ormar, rosor, skepp och drakar som drar åt det realistiska hållet.

Bakgrund som snowboardåkare som älskade teckning och som nu mynnat ut i ett heltidsyrke som tatuerare. Jonathan älskar det mesta som inte är nymodernt vare sig det är tatueringar, musik, mode eller inredning. Han gillar inte heller teknik och skulle ha passat in som handen i handsken på 60-talets New York!

Jonathan har gått hygienkurser, är medlem i SRT och innehar försäkring.

www.s-r-t.se

Instagram

Johan ”Tulle” Thelenius har varit på Heavenly Ink Tattoo sedan slutet på 2018 och har innan jobbat både i Barcelona & Stockholm. Han är född & uppväxt i Vallentuna, rest runt om i världen och som nu bor i Stockholm, men tillbaka för jobb i norrort där han föddes!

En allround-tatuerare som vill utvecklas inom det realistiska men har samtidigt en stor förkärlek till geometriska mönster. Kom med en idé och Tulle är på!

Tulle är medlem i SRT, har försäkring samt har utbildning inom bas-och arbetsplatshygien.

www.s-r-t.se

Instagram

Hösten 2008 började jag som lärling på Heavenly Ink. Även om det inte var helt lätt att få en plats vet jag såhär i efterhand att jag hade turen med mig, och valet att bli tatuerare är det bästa jag har gjort.

Teckna och måla har jag nog alltid gjort, ända sen jag var liten. När jag fick välja sysselsättning själv så var det penna och papper som gällde. På gymnasiet gick jag Bild och Form, efter det pluggade jag serietecknande på Serietecknarhögskolan i Hofors. Även om berättande i bilder har varit något jag alltid brunnit för var det ändå något som fattades. Jag ville ha något mer än att sitta ensam bakom ett ljusbord. Jag behövde mer än min egen inspiration, och sällskap med något mer än min egen hjärna.

Nu sitter jag här, på Heavenly ink, bakom ett stort ljusbord, men här har jag kollegor att byta idéer med, en miljö som inspirerar mig, och kunder som ger mig nya vinklar att se ifrån, saker jag aldrig skulle testat på annars, och nya utmaningar varje dag.

Stilar jag känner att jag lutar mot är bland annat realism, och semi-realism. Porträtt på djur och människor tycker jag är oerhört roligt!

Efter 10 år på Heavenly Ink Tattoo och Åkersberga har flyttlasset gått tillbaka hem till Östergötland och familjen, så jag kommer bara gästa på Heavenly Ink Tattoo framöver! Jag tackar för alla dessa år och alla min underbara kunder som fått mig att utvecklas till den tatuerare jag är idag. 

Instagram

Jag har tatuerat deltid på Heavenly Ink Tattoo ända sedan 2005 och kommer in på beställningsjobb såsom ornamentaliska mönster, samoa– och tribaltatueringar. Bara kontakta studion med dina idéer så hör jag av mig till dig!